“Jumala, pelasta tämä nainen!” Celine Dionin pojat kertovat äidin tilasta ja särkevät kaikkien sydämet

Hän menetti lihastensa hallinnan ja hakee tukeamme! 😟😢 Kaikkien sydämet särkyivät viimeisimpien uutisten jälkeen kuolemansairaasta Celine Dionista! 💔😭Ikonisen laulajan pojat jakavat harvinaisia perhekuvia ja kaikki alkoivat sen jälkeen rukoilla tähden puolesta! 🙏😞 Harvinaiset kuvat – katso artikkeli! 👇

Kenellekään ei ole enää salaisuus, että tällä legendaarisella laulajalla on diagnosoitu harvinainen sairaus, joka aiheuttaa kipua ja epämukavuutta rajoittaen hänen liikkumistaan. Hän sai diagnoosin viime vuoden joulukuussa ja jätti kaikki kyyneliin ja suruun.

Kauhea sairaus teki lopun hänen tihkuvalle uralleen, eikä hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin sanoa “Hyvästi” lavalle, kiertueille ja konserteille. Siitä lähtien fanit ovat malttamattomina odottaneet päivityksiä toivoen, että hänen tilansa ei pahenisi eikä sairaus olisi etenemässä.

Viime aikoina hänen harvoin nähdyt poikansa ovat jakaneet eksklusiivisia kuvia heikentyneen äitinsä kanssa ja räjäyttäneet kirjaimellisesti verkon. He ovat osallistuneet urheilutapahtumaan. On sanomattakin selvää, että hänen faninsa olivat iloisia nähdessään vihdoin idolinsa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant