“Rakkaus sellaisena kuin se on!” Hollywood-parit, joiden rakkaus rikkoo kaikki stereotypiat

Ne, jotka eivät usko tosirakkauteen, katsokaa tätä ja miettikää kahdesti! 🧐🤫 Tässä ovat pariskunnat, joiden rakkaus on kestänyt kolme vuosikymmentä tai enemmän! 😮😍 Listan löydät – katso artikkeli! 👇👇👇

Hollywood on monille glamourin ja kiihkeiden skandaalien keskus. Se tarjoaa aina sensaatiomaisia uutisia ja skandaalimaisia hetkiä julkkiksista. Kuitenkin tekaistujen romanssien keskellä täällä on todella olemassa rakkautta.

Kevin Bacon – 35 vuotta

Tässä ovat K. Bacon ja K. Sedgwick, jotka tapasivat elokuvan “Lemon Sky” aikana. Suuresta ikäerostaan huolimatta he muodostivat sopivan ja harmonisen parin. Nyt mies on 65-vuotias, kun taas nainen on 58-vuotias.

Tom Hanks – 36 vuotta

Parhaiten heidät muistetaan rooleistaan elokuvissa “The Green Mile” ja “Forrest Gump”, ja he ovat olleet jo 36 vuotta täysin erottamattomat. Heillä on kaksi lasta, eivätkä he aio muuttaa mitään.

Michael Jay Fox – 36 vuotta

Heidän rakkautensa ja vankkumaton tukensa toisiaan kohtaan ovat ylivoimaisia. Heillä on neljä yhteistä lasta. Nyt Michael on 62-vuotias, kun taas hänen vaimonsa on 6. Heidän suhteensa voitti kaikki taistelut ja hankaluudet.

Kurt Russel – 40 vuotta

Hän oli vielä naimisissa toisen naisen kanssa, ennen kuin hän tajusi, että Hawn oli hänen suurin rakkautensa. Heillä oli 6 vuoden ero, ja he alkoivat seurustella vuonna 1984. Kahden vuoden päästä puolisot toivottivat tervetulleeksi yhteisen lapsen.

Denzel Washington – 42 vuotta

He kohtasivat Wilma-elokuvan kuvauksissa. Vielä 42 avioliittovuoden jälkeenkin he ovat edelleen erottamattomia ja täysin omistautuneita toisilleen.

Dustin Hoffman – 44 vuotta

Ennen L. Gottesgenia Hoffman oli naimisissa toisen naisen kanssa, ja vasta viikko heidän avioeronsa jälkeen hän tajusi selvästi, kenelle hänen sydämensä oikeastaan kuului ja kuka oli hänelle tarkoitettu.

Meryl Streep – 45 vuotta

Ennen avioitumistaan kuvanveistäjä D. Gummerin kanssa hän oli naimisissa näyttelijä J. Casselen kanssa, joka traagisesti menehtyi syöpään.

Jeff Bridges – 47 vuotta

Vuonna 1977 naimisiin mennyt Bridges ja hänen liittonsa on kestänyt tähän päivään asti. Pariskunta kesti yhdessä monia haasteita ja esteitä. He ovat saaneet kolme lasta ja ovat täysin erottamattomat.

Michael Kane – 51 vuotta

Tämä ikoninen pariskunta on jo viettänyt “kultaisia häitään”. Heitä voidaan pitää kestävimpien ja esimerkillisimpien pariskuntien joukossa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant