Kun sain tietää, että edesmennyt äitini jakoi kaikki rahansa veljeni ja tätini kesken jättäen minut, joka olin hänen ainoa hoitajansa, tyhjän päälle, olin hämmästynyt, kunnes sain tietää koko tarinan

Avasin kirjekuoren ja kaikkien laki putosi lattialle! Jos kiinnostaa mitä tapahtui, katso artikkeli!

Äitini oli pitkään ennen kuolemaansa taistellut syöpää vastaan. Toisin kuin rahanhimoiset sisarukseni ja tätini, minä olin hänen ainoa hoitajansa, joka huolehti hänestä ja pysyi hänen luonaan elämänsä viimeiseen minuuttiin asti.

Ja valitettavasti hän kuoli jättäen minut kyyneliin ja suruun. Kuten tiedetään, seuraava draama jonkun kuoleman jälkeen on hänen testamenttinsa, perintö. Voitte vain kuvitella suuren yllätykseni, kun saimme tietää, että hän jätti kaikki rahansa sisaruksilleni ja tädeilleni!

Muistan selvästi lusikan syönnin ja kädestä pitämisen, joka tuotti minulle yhtä paljon mielihyvää kuin kärsivälle äitiparkalleni. Yllättäen veljeni ja tätini tulivat paikalle, kun he tarvitsivat jotain, joko apua tai rahaa.

Rukouksistani huolimatta äitini ei selvinnyt, ja valitettavasti sairaus otti hänestä vallan. Olin juomassa teetä, kun eräänä päivänä asianajaja pudotti pommin. Kaikki hänen säästönsä jaettiin veljeni ja tätini kesken.

Sisarukseni ja tätini olivat onnellisia, eivätkä he edes peitelleet sitä. He katsoivat minua sarkastisesti, ja minä pystyin tuskin pidättelemään kyyneleitäni. Minun oli mahdotonta hillitä tunteitani. Aloin jopa miettiä, etten ollut huolehtinut hänestä tarpeeksi hyvin.

Yhtäkkiä asianajaja kuitenkin väitti, että äitini rakasti minua enemmän kuin kukaan muu, ja kehotti minua tarkistamaan kirjeen. Kävi ilmi, että edesmennyt äitini tiesi selvästi, millaisia rahan viejiä sisarukseni ja tätini itse asiassa olivat. Hän päätti opettaa heille, mitä todelliset arvot ovat.

Ja nyt istun uudessa keittiössäni ja juon kahvia kahvinkeittimestä, jonka olen aina halunnut. Hänelle raha ei merkinnyt mitään. Talo oli hänelle tärkeä, ja hän tiesi, että arvostaisin sitä paljon enemmän. Kiitos, äiti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant