Kaikki eivät tiedä, mikä tämä vintage-esine on ja mihin ihmiset käyttivät tällaisia puisia nukkeja.

1️⃣0️⃣0️⃣% takaa, ettei kukaan teistä arvaa, mikä se on! 😉💥Vain harva tietää, mikä tämä esine on ja mihin tällaisia puunukkeja käytettiin! 🤫 Luuletko sinä tietäväsi? 🤔 Tarkista sitten oikea vastaus tästä artikkelista! 👇

Todennäköisesti vain harva teistä muistaa, mikä tämä vanha esine on ja mihin sitä on aiemmin käytetty. Moni varmasti miettii, mihin tarkoitukseen tällaisilla kivoilla puunukeilla oli ja tässä on vastaus! Niitä kutsuttiin nimellä dolly pegs, jotka muistuttivat miniatyyri-ihmisiä. Niillä oli pää, vartalo ja jalat.

Silti ne olivat enemmän kuin pelkkiä tarvikkeita, ja ne olivat eräänlaista tee-se-itse-taidetta ja luovuuden lähde. Nämä puiset nuket muistuttavat iltapäivistä, jolloin leikittiin takapihalla ja autettiin kotitöissä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant