”Hän ei voi edes seistä prinsessan vieressä!” Meghan Marklen viimeisin ulosmeno herätti kysymyksiä

Jos on vielä niitä, jotka epäilevät, että Markle kopioi Lady Di:tä, tässä on todiste! 🤫😏Sussexin herttuatar kanavoi yhden edesmenneen prinsessan muotihetkistä! 😮💥 Valokuvaajat kuvaavat jotain outoa, kun hän palaa Nigeriasta! 🧐🎥 Katso artikkelista lisää! 👇

Kun herttuatar palasi Nigeriasta, paparazzit huomasivat jotain epätavallista hänen asussaan. Hän nimittäin lähti liikkeelle edesmenneen prinsessan inspiroimassa asussa. Asuun kuului bleiseri, joka muistutti paljon Lady Di:n asua. Uteliaat paparazzit huomasivat hänet 13. toukokuuta.

Markle valitsi tyylikkään asun: bleiserin ja kokovalkoisen kokonaisuuden palatessaan Los Angelesiin Nigerian matkansa jälkeen. Hänet tavattiin lentokentällä Loro Pianan bleiseri päällä täydentämässä sitä valkoisella villapaidalla ja yhteensopivilla farkuilla. Hänen yllään olleet lenkkarit näyttivät täsmälleen Dianan lenkkareilta, eikä siitä ole epäilystäkään.

Lisäksi hän on valinnut samanlaisen pukeutumistavan myös omissa tilaisuuksissaan, joissa hän suosii usein tyylikkäitä ja yksivärisiä asuja. Lisäksi hän käyttää usein Dianalle kuulunutta kaulakorua, joka oli yksi Harryn viimeaikaisista arvokkaista lahjoista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant