“Hikinen, ylikasvaneet kynnet ja likaiset hiukset!” Mickey Rourken äskettäinen outing nousi kiivaan keskustelun aiheeksi

Ihmiset luulivat Mickey Rourkea kodittomaksi viimeisimpien kuvien jälkeen! 😬🤮 Näin kauneusleikkauskatastrofi on tehnyt amerikkalaiselle näyttelijälle ja entiselle ammattinyrkkeilijälle! 😱🤐 Fanit olivat pettyneitä nähdessään 71-vuotiaan tähden paparazzikuvissa, jotka löydät tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että Mickey Rourke kuuluu halutuimpiin, merkittävimpiin ja kysytyimpiin Hollywood-elokuvatähtiin, joka on ollut myös ammattinyrkkeilijä. Hänen panoksensa alalle ja maailmanlaajuinen tunnettuutensa ovat muokanneet hänestä yhden Amerikan ikonisimmista hahmoista.

Kaikki ei kuitenkaan ole niin sujuvaa ja täydellistä kuin miltä se ensi näkemältä näyttää. Lahjakas ja merkittävä näyttelijä alkoi kiinnostua plastiikkakirurgisista leikkauksista ollessaan epätoivoisessa pyrkimyksessä säilyttää nuoruutensa ja kauneutensa vuosien varrella. Mutta jotain meni pieleen ja pian hän sai riippuvaiseksi.

Yhden kauneuskirurgin luona käyminen toisensa jälkeen johti erittäin epätoivottaviin tuloksiin, jotka sinäkin voit selvästi nähdä täältä. Tämä johti siihen, että hän menetti työpaikkansa, ja nyt häntä on mahdotonta katsoa kyynelehtimättä. Tapa, jolla hän on muuttunut, rikkoo hänen puhaltimiensa sydämet palasiksi.

“Hänen plastiikkakirurgiensa pitäisi joutua vankilaan!”, “Hän on pilannut itsensä peruuttamattomasti”, “Luulin häntä kerjäläiseksi…”, “Tunnistamaton!”, ” Mikä sääli! Hän oli niin loistava näyttelijä!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant