“Hän söi eikä jättänyt murusia!” Näin Nicole Kidman reagoi kritiikkiin asuvalinnastaan

Hän näytti enemmän kuin sallittiin eikä jättänyt tilaa mielikuvitukselle! 🤤❤️‍🔥 Hollywood-näyttelijätär unohti ikänsä ja pukeutui mekkoon, jossa oli korkea reiden viilto ja avoin selkä! 🤭🔥 Nyt ymmärrämme, miksi jopa Cruise oli hulluna häneen! 😏🤌 Pidätä hengitystäsi ennen kuin näet artikkelin! 👇

Nicole Kidman kuuluu suosituimpiin, menestyneimpiin ja halutuimpiin näyttelijättäriin, joka rakensi Hollywoodissa tihkuvaa uraa ikonisilla rooleillaan muun muassa elokuvissa kuten “Paddington”, “Big Little Lies”, “Aquaman ja kadonnut valtakunta”.

Hänen viimeisin esiintymisensä minitelevisiosarjansa “Expats” New Yorkin ensi-illassa jätti voimakkaan vaikutuksen kaikkiin. Hänen valintansa osui paljastavaan mekkoon, jossa oli korkea reisien halki ja avoin selkä. Kidman täydensi upean lookinsa timanttikoruilla ja näytti parhaimmalta.

On kuitenkin mainittava, että kyseessä on nainen, joka osaa loistavasti vastata negatiivisuuteen ja trollaaviin kommentteihin. Hän käsittelee kritiikkiä täydellisesti eikä anna muiden sanella hänelle, mitä tehdä. Näyttelijä pysyy rauhallisena ja päättää olla välittämättä vihaajista ja pysyä uskollisena itselleen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant