“Hän vanhenee kuin viini!” Pamela Anderson rikkoo ikääntymisstereotypioita ja iloitsee luonnollisesta kauneudesta

Pitäisi olla laitonta, että 5️⃣6️⃣ -vuotias nainen näyttää näin kauniilta! 😮💘 Anderson näytti, että hän voi myös ilman meikkiä varastaa jokaisen miehen sydämen! 💄❌ Ihmiset kutsuivat häntä kaikkien aikojen kuumimmaksi naiseksi ja he olivat täysin oikeassa! 😉Koitapa olla rakastumatta häneen uudelleen, kun näet artikkelin! 👇

Pamela Andersonin rooli elokuva-alalla on kiistatta korvaamaton paitsi hänen merkittävien ja ikonisten rooliensa vuoksi, myös hänen uskomattoman kauneutensa ja ajattoman naisellisuutensa vuoksi, joka voi tehdä kenet tahansa miehen hulluksi. On yllättävää, että häntä on kutsuttu halutuimmaksi naiseksi, joka on koskaan esiintynyt valkokankaalla.

Viime aikoina Anderson on vienyt asiat uudelle tasolle ja omaksunut luonnollisen vanhenemisen. Hän hylkäsi kosmetiikan kokonaan ja määritteli ikääntymisstereotypiat uudelleen. On sanomattakin selvää, että 56-vuotiaaksi naiseksi hän näyttää upealta. Ei ihme, että ihmiset uskovat, ettei hänellä ole yhä vertaistaan alalla.

Erinomainen näyttelijä suhtautuu ikääntymiseen helpommin. Hän kuitenkin arvostaa edelleen suuresti meikkaajiensa kovaa ja omistautunutta työtä ja vaivannäköä. Hänen meikitön lookinsa Pariisin muotiviikoilla ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Hän osoittaa, että kauneus tulee sisältä.

“Lapseni sanoivat: “Äiti, sinä tarvitset glam-tiimin!”. Mutta minulle tämä on vapautta. Kyse on siitä, että tunnen oloni mukavaksi omassa ihossani, ilman teeskentelyä”

Mainittakoon, että Anderson peri Ladysmithin kiinteistön yli 30 vuotta sitten isovanhemmiltaan. Kun hänen vaikutusvaltansa Hollywoodissa kasvoi, hänen yhteytensä maahan tiivistyi entisestään ja katkeamattomaksi. Vuonna 2020 hän palasi ja löysi uudelleen yhteyden juuriinsa ja maaseutuelämään.

Puhuessaan harmoniasta ja yhteydestä luontoon Anderson ei jätä käyttämättä tilaisuutta mainita isoisänsä panosta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant