”Missä on vaatimattomuus, Meghan?” Prinssi Harry ja hänen vaimonsa varastavat paikan Four Seasons -lomakohteessa Floridassa

Markle unohti olevansa herttuatar ja pukeutui paljastavaan mekkoon, jossa oli avoin selkä! 🤬🙄”Naurettavaa”, ”Miten hän kehtaa?” ja muut kommentit osuivat naiseen! 💬 Jopa prinssi tunsi olonsa epämukavaksi naisen vieressä! 😬😳 Paparazzit kuvasivat kuninkaallisen parin ruokailun Four Seasons -resortissa ja voit katsoa kuvat tästä artikkelista! 👇

Kamerat ovat kuvanneet salaa kuninkaallista paria erityisellä hyväntekeväisyysillallisella ja aiheuttaneet valtavan kohun brittikansan keskuudessa. Merkittävä tapahtuma järjestettiin Sentebale-hyväntekeväisyysjärjestön kunniaksi.

Illallinen järjestettiin arvostetussa Four Seasons -lomakeskuksessa, joka voi ylpeillä upealla merinäköalalla ja kalliilla sviiteillä, jotka maksavat vähintään 8000 dollaria yöltä. Paljon huomiota kiinnitettiin herttuattaren rohkeaan asuun. Hänellä oli yllään paljastava musta mekko, jossa oli avoin selkä, ja Harry näytti selvästi epämukavalta hänen vierellään.

Herttuattaren ulkonäkö aiheutti kohun, joka jakoi erilaisia mielipiteitä hänen muotivalinnastaan. Vaikka jotkut ihailivat häntä kaikesta huolimatta, toiset kutsuivat tuota asua ”häpeälliseksi” ja jopa ”mahdottomaksi hyväksyä” ja lisäsivät, ettei Middleton ikinä tekisi niin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant