“Hän on juonut nuoruuden juomaa!” 90-vuotiaan Joan Collinsin viimeisin ulosmeno herätti kiistelyä

Yritä olla tarkistamatta Collinsin ikää hänen viimeisimmän retkensä jälkeen! 😏🤭 Näin hyvältä näyttää 9️⃣0️⃣ pitäisi kieltää! 🤤❤️‍🔥 Dynastia-tähti osoittaa, että vielä tässä iässä nainen voi näyttää upealta ja saada sydämet sykkimään nopeammin! 🤭💘 Katso hänen tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Miljoonat katsojat tuntevat tämän ikonisen naisen Dynastia-sarjasta. Hänen upean uransa, suuren vaikutusvaltansa ja maailmanlaajuisen tunnustuksensa lisäksi hänen ajattoman kaunis ulkonäkönsä ottaa ratkaisevan ja ratkaisevan roolin muokkaamalla hänestä yhden legendaarisimmista tähdistä.

Viimeisimmässä esiintymisessään Collinsin muotivalinta osui tyylikkääseen mustaan turkistakkiin, jota hän täydensi upealla läpikuultavalla mustalla puserolla, mustilla housuilla ja yhteensopivilla saappailla. Tyylikkäästä käsilaukusta tuli viimeinen silauksen hänen upeaan lookkiinsa.

Ikonisesta tähdestä tuli yksi osallistujista Gabriela Peacockin kirjanjulkistustilaisuudessa, johon osallistuivat yhdessä aviomiehensä kanssa sellaiset arvostetut tähdet kuin P. Morgan ja prinsessa Beatrice.

Voidaan sanoa, että hän määrittelee ikääntymisstereotypiat uudelleen ja todistaa, että elämä alkaa vasta 90 ikävuoden jälkeen. Tällä hetkellä hän on onnellisesti naimisissa viidennen aviomiehensä kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant