Puolisot ostivat modernin asunnon sijasta vanhanaikaisen asunnon ja muuttivat sen tunnistamattomaksi.

Ihmiset eivät voineet ymmärtää, miksi valitsimme mieheni kanssa niin vanhan talon ostettavaksi, mutta heillä ei ollut aavistustakaan, mitä meillä oli suunnitelmissa! 😉💪 Kun muut haaveilevat näin upeasta asunnosta, me teimme sen itse! 🤩👏Varaudu yllättymään, kun näet tämän artikkelin ennen-jälkeen-kuvat! 👇

Uuden ja modernin asunnon sijaan puolisot antoivat etusijan sellaiselle vanhalle ja surkealle asunnolle, joka oli remontoitu viimeksi vuosikymmeniä sitten ja jonka kunto jätti toivomisen varaa. Pian tämän asunnon ostamisen jälkeen pariskunta kiirehti kääntymään suunnittelijan puoleen aloittaakseen radikaalin remontin.

Sisustussuunnittelijat ehdottivat varsin rohkeaa ja erikoista suunnitelmaa, jonka uudet omistajat yllättäen hyväksyivät ja joka vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Asunnon pinta-ala on 57 neliömetriä, ja se vaati paljon vaivaa, aikaa ja rahaa.

Korjausprosessi alkoi saneerauksella. Lattioihin, seiniin ja kattoon päätettiin valita valkoinen väri. Ulko-ovi vaihdettiin uuteen. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on markkinarako, jossa on kaappi urheiluvälineille: lumilauta, luistimet, rullalauta jne.

He asensivat vastapäätä sijaitsevan säilytysjärjestelmän, jossa on peilijulkisivut, jotka visuaalisesti laajentavat tilaa ja lisäävät sisätilojen tyylikkyyttä entisestään.

Keittiö on säilynyt omissa rajoissaan lukuun ottamatta sisäänkäyntiä – se siirrettiin olohuoneeseen. Sisustus on täällä täsmälleen sama kuin muualla asunnossa. Täällä on kulmasarja valkoisena. Sisäänkäynnin vasemmalle puolelle asennettiin peilattuja toiminnallisia kynäkaappeja, joissa on sisäänrakennettuja kodinkoneita.

Työalue ei ole täällä klassinen, vaan se koostuu kolmesta alaosasta. Koska omistajat eivät tee paljon ruokaa, he päättivät asentaa tänne pienen tiskialtaan ja kaksikeittisen lieden. Vastapäätä on ruokailuryhmä, jossa on design-tuoleja ja lasinen ruokapöytä. Pöydän läheisyyteen seiniin tehtiin lasiaukko.

Saneerauksen jälkeen olohuoneesta tuli erittäin tilava. Peilikaappiin luotiin piilotettu toimisto ja säilytysjärjestelmät. Syntetisaattori sijoitettiin seinää vasten, koska omistaja on intohimoinen musiikin ystävä. Huoneessa on valkoinen sohva ja nojatuoli. Siellä on myös sohvapöytä.

Makuuhuone erotettiin olohuoneesta lasiseinällä ja verhoilla. Huoneen keskellä on puinen parisänky. Sänkyä vastapäätä on suuri säilytysjärjestelmä, jossa on peilijulkisivut.

Kylpyhuoneen osalta päätettiin valita luonnongraniitista valmistettu vapaasti seisova pesuallas. Täällä järjestettiin täysimittainen säilytysjärjestelmä. Oikea seinä koristettiin peilipaneeleilla, jotka visuaalisesti laajensivat tilan rajoja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant