”Katso mitä menetit, Kanye West!” Kim Kardashian esittelee bikinivartaloaan eikä jätä tilaa mielikuvitukselle

Miehet kutsuvat Kimiä viehättävimmäksi naiseksi, eikä tämä ole syyttä! 🤤❤️‍🔥The tähti poseerasi mausteisissa bikineissä ja teki kaikki hulluksi! 👙🔥 Miten on mahdollista, että hän on synnyttänyt 4️⃣ lapsia ja näyttää edelleen upealta? 🤭🤫 Älä anna miehesi vilkaista, kun näet artikkelin! 👇

Kukaan teistä ei kyseenalaista tämän naisen henkilöllisyyttä. Hän on Kim Kardashian, yksi suosituimmista sosiaalisen median tähdistä ja bisnesnaisista, joka on rakentanut tihkuvan ja menestyksekkään uran showbisneksessä. Hänen tyylitajunsa ja täydelliset vartaloparametrit erottavat hänet muista.

Hänen jokainen kuvansa ja videonsa kerää miljoonia tykkäyksiä, reaktioita ja kommentteja vain päivässä. Vaikka se tuntuukin hämmästyttävältä, hänen nettovarallisuudekseen on arvioitu 1 miljardi dollaria. Hiljattain hän on räjäyttänyt verkoston uudella kuvauksellaan pikkuruisissa käärmekuvioisissa bikineissä.

”Uimapuvun koossa taitaa olla jotain vikaa”, ”Ei ihme, että miehet ovat hulluna häneen!”, ”Hän ei voi tehdä mitään ja silti olla paras”, ”Täydellinen päästä varpaisiin”, ”Hän söi eikä jättänyt murusia”, ”Mikä on salaisuus näyttää näin upealta nelikymppisenä?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant