Sen sijaan, että mies olisi heittänyt pois vuoden 1942 turhamaisen pöydän, hän herätti sen henkiin ja teki siitä modernin huonekalun.

Muut heittäisivät sen pois, mutta hänellä oli muita suunnitelmia! 😉 Mestari muutti vanhan, 1940-luvulta peräisin olevan turhamaisuuspöydän tunnistamattomaksi! 😮👏 Hän jakoi ennen-jälkeen-kuvat ja rynnisti internetiin! 📸🤯Tätähän luovuus on! 🤩Katso miltä se näyttää nyt tässä artikkelissa! 👇

Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo erään turhamaisuuspöydän radikaalista muodonmuutoksesta, joka on peräisin, uskokaa tai älkää, 1940-luvulta. Sen alkutila jätti paljon toivomisen varaa, eikä kukaan uskonut, että sitä koskaan kunnostettaisiin ja herätettäisiin henkiin.

Syntyi dilemma: heitetäänkö se pois vai kunnostetaanko se ja annetaanko sille toinen mahdollisuus tulla hyödynnetyksi. Valittiin toinen vaihtoehto. Isäntä halusi tehdä siitä modernin huonekalun, mutta säilyttää samalla sen ainutlaatuisen viehätyksen ja vintageviehätyksen.

Ensimmäiseksi hän valmisteli työtilansa ja keräsi tarvittavat työkalut, kuten hiomapaperin, maaliharjat ja puhdistustarvikkeet. Hänen piti myös hioa pinnat, jotta hän saisi sileän rakenteen ja toivotunlaisen lopputuloksen.

Kannattaa päättää, haluatko luonnollisen puun ulkonäön, ahdistuneen pinnan vai rohkean värin, sillä se auttaa oikean maalin valinnassa. Kohteen tulisi myös sopia yhteen muiden huonekalujen kanssa ja luoda viihtyisä ilmapiiri.

Kaikki olivat iloisesti yllättyneitä lopputuloksesta. Omistajat eivät löytäneet sanoja ilmaistakseen kiitollisuutensa näin upeasta työstä. He kaikki jäivät tyytyväisinä.

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant