“Lyhyellä blondilla hiustyylillä ja kiharoilla!” Kylie Jennerin uusi kuva sai aikaan ristiriitaisia reaktioita

Hän esittelee uutta imagoaan ja antaa Marilyn Monroe -tunnelmia! 🧐😍 Fanit eivät tunnistaneet tähteä lyhyillä vaaleilla hiuksilla! 😱😱😤Varmasti kukaan teistä ei ole nähnyt häntä tällaisena! 😉 Parempi istua alas ennen kuin näet artikkelin! 👇

Sen lisäksi, että Kylie Jenner on menestyvä liikenainen ja yksi vaikutusvaltaisimmista sosiaalisen median tähdistä, hän on miljoonien ihmisten idoli ympäri maapalloa, joka tekee usein elämyksiä imagonsa kanssa eikä jätä ketään välinpitämättömäksi. Näinä päivinä hän on kuumentanut Instagramia täysin uudella imagollaan.

Yllättäen Jenner esiintyi vaalealla polkkatukalla ja muistutti kauneusikoni Marilyn Monroeta. Mainittakoon, että kyseessä ei suinkaan ollut hänen ensimmäinen kokeilunsa, vaan hänen hiuksensa olivat vaaleat aiemminkin. Myös hänen meikkiinsä kiinnitettiin paljon huomiota.

Tähti käytti tyylikästä ruskeaa huulipunaa, punaista poskipunaa ja näyttäviä nuolia. On syytä mainita, että huhut hänen suhteestaan Timothee Chalametin kanssa ovat pyörineet verkossa. Heidät on nähty yhdessä julkisuudessa useita kertoja, mikä vahvistaa teorioita heidän romanssistaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant