”Onko hän adoptoitu vai mitä?” Cooperin ja Shaykin tyttären viimeisin paljastuminen herätti kysymyksiä

Se oli maaliskuussa 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ että Shayk ja Cooper toivottivat tyttärensä tervetulleeksi! 😮😍 Valitettavasti heidän avioliittonsa ei kestänyt pitkään! 💔😓 He kuitenkin jatkavat yhteisvanhemmuutta! 🤗 Vuosia on kulunut ja Lea on jo täyttänyt 6️⃣! 🫠 Hänen äitinsä geenit eivät kuitenkaan toimineet! 😬🤨 Katso kuvat tästä artikkelista! 👇

Vuonna 2017 yksi suosituimmista ja menestyneimmistä malleista ja merkittävä Hollywood-näyttelijä toivotti tervetulleeksi perijättären. Heidän tyttärensä tulo toi heidän elämäänsä suunnatonta iloa ja onnea. Vaikka heidän avioliittonsa päättyi vuonna 2019, vanhemmat jatkavat yhteisvanhemmuutta ja ottavat tasavertaisesti osaa Lean kasvatukseen.

Monet ovat ihmetelleet, miltä maailmanmaineeseen nousseen entisen tavallisen tytön perijätär näyttää. Mitä tulee hänen isäänsä, Bradly Cooper on yksi Amerikan halutuimmista ja arvostetuimmista näyttelijöistä. Heidän äskettäinen esiintymisensä suloisen tyttärensä kanssa nosti kuitenkin kaikkien kulmakarvoja.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Bradley Cooper (@bradleycooperroffical)

”Äidin geenit eivät toimineet!”, ”Olenko ainoa, joka kiirehti tarkistamaan kahdesti, onko hän todella heidän lapsensa vai ei?”, ”Onko hän adoptoitu vai ei?”, ”Kateus hiljaa!”, ”Ehdottomasti kaikki lapset ovat kauniita. Kuka sinä olet tuomitsemaan ketään?”.

Mitä pidit pikku Leasta? Luuletko, että hän vei Shaykin kauneuden?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant