“Notkoinen iho, suonikohjut ja rasvapoimut!” Hawn ja hänen miehensä lähtevät St Tropezin nähtävyyksiä katselemaan.

On aika lopettaa shortsien käyttö! 🩲❌Curious paparazzi nappasi Hawnin ja hänen miehensä vapaa-ajan kävelyllä! 🎥🧐 Kaikkien leuka loksahti pystyyn, kun he näkivät näyttelijän ikääntyneen vartalon, jonka kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi näitä uskomattoman lahjakkaita ja maailmankuuluja elokuvatähtiä, jotka ovat viettäneet 40-vuotispäiväänsä ja näin ollen yhdeksi alan kestävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista pariskunnista.

Näinä päivinä uteliaat paparazzit ovat ikuistaneet heidät kävelyllä ja kuvat lähtivät heti leviämään. 77-vuotias näyttelijä esiintyi shortseissa ja ilman rintaliivejä, mikä oli suuri yllätys. Nettikansalaiset alkoivat heti neuvoa häntä lopettamaan minien käyttämisen.

Jotkut kuitenkin ylistivät suuresti hänen rohkeuttaan ja itsevarmuuttaan ja lisäsivät, että hänen ajaton sielunsa ei ikinä vanhene. Voidaan sanoa, että hän määrittelee ikääntymisstereotypiat uudelleen ja osoittaa, että läheskään jokaisen naisen ei pitäisi pukeutua kuten muut ikäisensä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant