”Vihdoinkin heidät saatiin kiinni!” Tältä näyttävät Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin lapset nyt

”Malliura odottaa heitä varmasti!” 😍Huolimatta siitä, että tähtivanhemmat yrittävät olla näyttämättä lapsiaan, paparazzit saattoivat huomata heidät🤗❤️See harvinaisimmat kuvat article⬇️⬇️⬇️

Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin lapsista tiedetään vähän. He ovat syntyneet vuosina 2014 ja 2016, mutta vanhemmat eivät aina jaa kuvia lapsistaan sosiaalisissa verkostoissa.

Milan urasta ei voi sanoa, että se on menestynyt, mutta Kutcher ei ole viime aikoina ollut otsikoissa. Sitten tuli ilmi, että hänellä on diagnosoitu harvinainen verisuonitulehdus, ja tämä sairaus on syy siihen, että hänen suorituskykynsä alkoi huonontua. Tämä sairaus johti lähes kuulon, näön ja tasapainon menetykseen.
Kaikista vaikeuksista huolimatta Mila ja Ashton loivat ihanan perheen. He asuvat puisessa mökissä, jossa on moderni arkkitehtuuri ja yksinkertainen muotoilu.

Vuonna 2014 perheeseen syntyi tytär Wyatt. Hän haaveilee avaruudesta ja astronauttikokin urasta avaruudessa. Hän haluaa toteuttaa epätavallisen unelmansa. Tyttö haluaa astronautiksi ja kokiksi kansainväliselle avaruusasemalle.

Poika Dimitri syntyi vuonna 2016, ja hänestä tiedetään vielä vähemmän. Covid-19:n jälkeen perhe alkoi matkustaa ympäri maata naamioituneena. Ashton kertoi, että heidän 6-vuotias poikansa vietti lähes koko lapsuutensa naamion takana piilossa.

Vanhempien mielestä heidän lastaan ei tarvitse näyttää julkisuuteen. ”Emme halua julkaista lapsistamme kuvia sosiaalisissa verkostoissa, koska jokaisen on itse päätettävä, haluaako hän olla julkinen henkilö vai ei”, he sanoivat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant