“Mikä odottamaton käänne!” Muskin äiti näytti kaksoissisarensa ja kaikki sanovat samaa asiaa

Parasta istua alas, kun näet Elon Muskin äidin kaksoissiskon! 🤫🧐Maye jakoi kaksoissiskonsa kanssa harvinaisia kuvia henkilökohtaisesta arkistosta ja räjäytti verkon! 👇

Elon Muskin uskomattomat saavutukset ja uran huiput PayPalin, Teslan ja SpaceX:n saralla ovat muokanneet hänestä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä ja korkeimmalle kohoavista hahmoista. Hänen nimensä tunnetaan kaikkialla maapallolla yhtenä aikamme vaikutusvaltaisimmista pioneereista sekä rikkaimmista yrittäjistä.

Muskia aktiivisesti seuraavat tietävät, että myös hänen äitinsä Maye on suosittu ja menestynyt hahmo, joka vietti hiljattain 76-vuotissyntymäpäiväänsä. Iästään huolimatta hän on edelleen arvostettujen lehtien kannessa ja saavuttaa suurta menestystä viihdeteollisuudessa.

Monet ovat miettineet, onko hänellä sisaruksia ja miltä he näyttävät. Tässä on siis Mayen kaksoissisko. Nainen ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta ilmaista vilpitöntä kiitollisuuttaan siskonsa vankkumattomasta tuesta ja ratkaisevasta roolista hänen matkallaan menestykseen ja tähteyteen.

Hän on iskenyt sosiaaliseen mediaan muutamia harvinaisia kuvia henkilökohtaisesta arkistosta ja herättänyt kiinnostusta. Hän kertoi vanhempiensa istuttamasta kestävyydestä, sillä he pitivät erittäin tärkeänä hänen henkilökohtaista kasvuaan ja kehitystään yksilönä.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant