“Se on viimeinen joulu, jolloin hän muistaa minut!” Tältä kuolemansairas Bruce Willis näyttää ja elää nyt näin

Fanien sydämet särkyivät palasiksi, kun Willisin tytär jakoi uusimmat kuvat Hollywood-näyttelijästä! 💔😭 Saatat muistaa tämän näyttelijän Die Hard -elokuvasta, mutta valmistaudu näkemään hänet nyt! 😳🤐 Elokuvatähti on jo unohtanut suurimman osan sukulaisistaan! 🙏 Katso lisää tästä artikkelista! 👇

Viime aikoina B. Willisin huonontunut kunto on ollut huomion keskipisteenä. Niille, jotka ovat edelleen tietämättömiä, toimintaelokuvan näyttelijä, joka parhaiten muistetaan hänen ikonin roolistaan elokuvassa “Die Hard”, on ollut diagnosoitu afasia, joka on jo ottanut veronsa elokuvatähti.

Willisin huolestunut perhe jakaa usein yksityiskohtia huomattavan ja mahtavan näyttelijän tilasta, joka tässä vaiheessa jättää paljon toivomisen varaa. Valitettavasti hän on lakannut muistamasta monia sukulaisiaan ja ystäviään sekä unohtamassa toisinaan oman vaimonsa ja tyttärensä.

Hänen nykyinen vaimonsa Emma Heming myöntää valitettavasti, että sairaus etenee kestämätöntä vauhtia. Myös elokuvalegendan tyttäret ovat äärimmäisen huolissaan näyttelijän terveydentilasta ja jakavat sydäntä särkevää perhekuvaa.

Yksi hänen perijättäristään on jopa myöntänyt, että tämä oli todennäköisesti viimeinen joulu, jolloin hänen isänsä muisti häntä, mikä kirjaimellisesti särki kaikkien sydämet.

“Nimesi on aina rukouksissani!”, “Älä koskaan menetä toivoasi!”, “Sydämeni on juuri särkynyt!”, “Uskomme taikuuteen. Kaikki järjestyy pian”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant