“Kenistä Barbieksi” TV-julkkis Rodrigo Alves muuttui täysin, ja hänestä tuli haluttu tyttö.

Rodrigo, joka nykyään tunnetaan nimellä Jessica Alves, kävi 74 leikkauksessa saavuttaakseen unelmansa😭😫Lomalla blondi esitteli pyöreitä lanteitaan bikineissä, mikä aiheutti ristiriitaisia reaktioita😬🙄.

Moni tuntee mallin Jessica Alvesin hyvin, etenkin silloin, kun hänet tunnettiin nimellä Rodrigo Alves. Hän päätti hiljattain pitää taukoa 74 leikkauksesta, jotka hän teki saadakseen unelmiensa ulkonäön․ Hän haaveili olevansa haluttu ja ylellinen blondi, ja tämä maksoi tietysti paljon taloudellisia ja henkisiä vaikeuksia.

Jessica totesi itsevarmasti, että hän on ainoa nainen, josta kuka tahansa mies voi unelmoida. Kuvissa hän oli pikkuruisissa bikineissä esittelemässä pyöreitä muotojaan․ Mutta näiden kuvien jälkeen kaikki internetin käyttäjät eivät pitäneet hänen ulkonäöstään.

Monet ylistivät häntä hänen ainutlaatuisesta ja uskomattomasta kauneudestaan, mutta toiset eivät ymmärtäneet, miksi hän muutti itseään niin paljon ja muuttui sen seurauksena vähemmän viehättäväksi.

Käyttäjät ovat varmoja, että hän teki kaiken tämän rahan ja maineen vuoksi․ He ihmettelevät, mitä hänen vanhempansa ajattelevat tällaisten muutosten jälkeen․
Mielipiteet jakaantuivat todella: jotkut olivat ihastuneita hänen kauneudestaan ja monet olivat pettyneitä siihen, miten paljon hän oli muuttanut ulkonäköään, ja olivat jopa huolissaan hänen terveydestään.

Odotamme mielipiteitänne postauksen alle, jossa voitte keskustella hänen ulkonäöstään yhdessä muiden internetin käyttäjien kanssa․

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant