“Nimen paljastaminen!” Se, minkä nimen Baldwin antoi lapselleen, aiheutti ristiriitaisia reaktioita

Puolisot ilmoittivat lopulta lapsen nimen ja räjäyttivät verkon! 🧐😮Minkä oudon nimen heidän vastasyntynyt on saanut ja miksi kaikki arvostelevat puolisoita? 🤔😤 Lisää – katso artikkeli! 👇

Pariskunnan seitsemännen lapsen tulo toi julkkispariskunnalle pelkkää iloa ja onnea. Puolisot joutuivat kuitenkin kohtaamaan kovaa kritiikkiä julkistettuaan pienokaisen nimen. Kaikki olivat nopeita tuomitsemaan vanhempia siitä, että he antoivat vauvalleen niin “kauhean” nimen.

Muistutettakoon, että Hilaria on Bostonista, ei Espanjasta, ja hänen on usein vaikea muistaa tiettyjä sanoja. Hänellä on myös aksentti ja hän jopa paljasti, että hänen alkuperäinen nimensä oli Hilary, ei Hilaria espanjaksi. Heti kun he paljastivat vauvan nimen, kaikkien leuka loksahti.

Ilaria Catalina Irena. Tämä on hänen nimensä.

Piditkö siitä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant