“Aika ei säästä ketään!” Miltä entinen kaunotar näyttää tänään herätti reaktioita

Cruise kauhistuisi nähdessään ex-rakkaansa nyt! 😱😬 Kamerat ikuistivat Holmesin, joka ei näyttänyt parhaalta ja jätti kaikki sanattomiksi! 🤐😟Katso eksklusiiviset kuvat tästä artikkelista! 👇👇👇

He olivat yksi Hollywoodin ikonisimmista entisistä pareista. Vaikka heillä oli upea rakkaustarina, joka oli suurin inspiraatio miljoonille, vaikeudet ja haasteet, joita he kohtasivat avioliiton aikana, johtivat heidän eroonsa.

He solmivat liiton kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Lähinnä Cruisen osallistuminen skientologiaan aiheutti heidän eronsa. Ex-pariskunnalla oli muuten Suri-niminen tytär, joka on jo täyttänyt 17 vuotta ja on nyt äitinsä kasvatettavana.

Kamerat ikuistivat 45-vuotiaan naisen, kun hän ei osannut odottaa sitä lainkaan. Sanoa, ettei hän näyttänyt parhaimmaltaan, ei ole mitään sanottavaa. Suurin osa ei ollut valmis näkemään häntä tämän näköisenä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant