Grease-elokuvan Rizzo täytti 79 vuotta! Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet näyttelijä Stockard Channingia!

Monet muistavat hänet Rizzona “Grease”-elokuvassa, johon kaikki ihastuivat silloin! 😮😍Harva tietää, että ikonista hahmoa näytteli Channing! 🫠👏Vuodet ovat kuluneet ja hän on jo 7️⃣9️⃣! ⏳🤫Elokuvalegenda on vanhentunut kuin hieno viini, jonka viimeisimmät kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Suuresta lahjakkuudestaan, erinomaisista näyttelijäntaidoistaan ja karismastaan tunnettu näyttelijä muistetaan kiistatta parhaiten läpimurtoroolistaan Rizzona hittielokuvassa “Grease”, joka muovasi hänestä yhden kaikkien aikojen merkittävimmistä näyttelijöistä. Laulu, tanssi ja muut mieleenpainuvat roolit ovat ehdottomasti jääneet elokuvahistoriaan.

Vielä neljän vuosikymmenen jälkeenkin ihmiset muistavat näyttelijä Stockard Channingin Rizzona, joka otti ikonisen roolin 34-vuotiaana. Uskokaa tai älkää, yli 40 vuotta on kulunut ja hän on jo 79-vuotias. Se, miten merkittävä näyttelijä on muuttunut, herättää monia kysymyksiä.

Jotkut ihailevat vilpittömästi hänen ajatonta kauneuttaan, kun taas toiset ovat nopeita “syyttämään” filmitähteä siitä, että hän on käynyt läpi useita kauneusoperaatioita ikuisen nuoruuden ja kauneuden tavoittelemiseksi. Kukaan ei kiellä, etteikö hän olisi vanhentunut kuin viini ja yhä edelleen kiehtoo miljoonia.

Riippumatta siitä, kuinka monta vuotta on kulunut, hänen intohimoaan elokuvaa kohtaan, uskomattomia uran korkeuksia ja saavutuksiaan tuskin voi yliarvioida. Hänen merkittävä panoksensa ja korvaamaton roolinsa pitävät hänet aina yhtenä elokuvan merkittävimmistä hahmoista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant