“Pitt, katso mitä menetit!” Angelina Jolie esiintyy August Dealin kanssa ja vahvistaa huhut

Kun maailma puhuu Pittistä ja Inesistä, ei Joliekaan hukannut aikaa ja löysi uuden rakkauden! 😉💘 Hollywood-näyttelijätär tuli ulos miehen kanssa, joka tuntuu varmasti tutulta! 🤨🧐 Kuka varasti kauneimman naisen sydämen ja ovatko huhut totta? 🤔 Saat kaiken selville – katso artikkeli! 👇

Hollywoodin ikonisimman pariskunnan avioerosta on kulunut jo vuosia, mutta ihmiset eivät tunnu saaneen siitä kiinni toivoen yhä heidän jälleenyhdistymistään. Muistutuksena mainittakoon, että ex-puolisoilla on kuusi yhteistä lasta ja he jatkavat yhteisvanhemmuutta.

Vaikka näyttelijä on löytänyt rakkauden Ines-nimisen korukauppiasnaisen kanssa ja hänellä on suuria suunnitelmia hänen kanssaan, Jolien kerrotaan elävän edelleen sinkkuelämää. Hänen äskettäinen esiintymisensä August Diilin kanssa herätti kuitenkin kysymyksiä. Huhujen mukaan kahden elokuvatähden välillä olisi tapahtunut kemiaa Salt-elokuvan kuvauksissa.

Hän on 12 vuotta nuorempi kuin Pitt eikä näytä yhtään vähemmän komealta ja viehättävältä kuin “Mr. ja Mrs. Smith” -näyttelijä. Mielipiteet heidän liitostaan vaihtelevat suuresti.

“Tämän päivän paras uutinen!”, “Kaikkien aikojen paras pari”, “Hän ansaitsee onnen ja rakkauden”, “Hän ei voi edes seistä Pittin vieressä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant