”Rambon sydän kuuluu hänelle!” Stallone ja Flavin jakavat throwback-hääkuvia ja sulattavat kaikkien sydämet

He tapasivat ensimmäisen kerran West Hollywoodissa osoitteessa 1️⃣9️⃣8️⃣8️⃣! 😍🤗He ovat olleet erottamattomat jo lähes 3️⃣ vuosikymmeniä ja näyttävät edelleen, miltä intohimo näyttää! ❤️‍🔥🤤 Rambo-tähti ja kaunotar juhlivat 2️⃣7️⃣th hääpäiväänsä! 😚🎉 Käy katsomassa heidän varastohääkuvansa tästä artikkelista! 👇

Näinä päivinä näkyvä ja menestynyt Hollywood-näyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa ”Rocky”, ”First Blood” ja ”Rambo”, ja hänen kumppaninsa Jennifer Flavin ovat juhlineet 27-vuotishääpäiväänsä merkitsemällä näin huikean virstanpylvään.

Legendaarinen elokuvatähti on jakanut sydämellisen valokuvasession heidän hääseremoniastaan ja ilahduttanut kaikkia seuraajiaan. Nostalgiset kuvat sulattivat kaikkien sydämet. Elokuvalegenda oli pukeutunut klassiseen mustaan pukuun rusetilla, kun taas Flavin häikäisi valkoisessa mekossa, jossa oli pitkä huntu.

Ikoninen pariskunta toivotti yhdessä tervetulleeksi kolme tytärtä: Sophia, Sistine ja Scarlett, jotka ovat perineet äitinsä ihanat geenit. Mainittakoon, että Flavin on vanhentunut kuin viini ja näyttää 55-vuotiaaksi naiseksi yksinkertaisesti upealta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant