“Ikääntyminen on Hollywood-ikonienkin asia!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet näyttelijä Kathleen Turneria

Takaisin 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s hän heilutti Hollywoodia vaaleilla hiuksillaan ja sinisilmäisyydellään! 😮💘 Mutta vuosia on kulunut ja suosikki “Sarjamamma”-tähti ei ole enää entisensä! 🥱😬 Kaunotar, jolle kaikki miesten sydämet kuuluivat, on muuttunut ylipainoiseksi ja ryppyiseksi senioridadamaksi! 👩➡️👵 Tsekkaa näyttelijättären tuoreet kuvat tästä artikkelista! 👇

Monet katsojat muistavat hänet Sarjamamma-sarjan tähtenä, rooli, joka nosti hänen uransa aivan uudelle tasolle. Se oli jo 1980-luvulla, kun erinomainen näyttelijätär kunnioitti Hollywoodia ainutlaatuisella charmillaan ja karismallaan. Huolimatta hänen uskomattomista uransa korkeuksista ja saavutuksista, hänen henkilökohtainen elämänsä oli täynnä kamppailuja ja epävarmuutta.

Neljän sisaruksen kanssa Lontoossa ja Venezuelassa kasvaneena hän koki lapsena ensimmäisen ja suurimman menetyksen – hänen isänsä menehtyi yllättäen. Pian perhe joutui lähtemään Yhdistyneestä kuningaskunnasta. New Yorkissa Turner pyrki jo aikuisena näyttelijänuralle ja sai pian femme fatalen roolin vuoden 1981 Body Heat -elokuvassa.

Mainittakoon, että hänellä oli onni olla yhdessä M. Douglasin kanssa “Romancing the Stone” -elokuvassa, ja heidän välillään tapahtui näyttämökemiaa. Siinä vaiheessa Douglas oli eronnut vaimostaan, Jay Weissistä tuli kuitenkin mies, jonka kanssa Turner meni naimisiin vuonna 1984. Pariskunta toivotti tervetulleeksi tyttären.

Vuonna 2005 heidän avioliittonsa päättyi. Epäonnistunut yksityiselämä ei kuitenkaan ollut ainoa asia, joka aiheutti hänelle ongelmia. 1990-luvulla hänellädiagnosoitiin nivelreuma. Aluksi hän yritti “mykistää” kipua alkoholin avulla, mutta myöhemmin hän kuntoutui.

Tällä hetkellä hän esiintyy seniorina, joka on selvästi lihonut ja ryppyyntynyt, mikä on aivan normaalia vanhetessa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant