“Kukaan ei usko, että tämä on sama asunto!” Perhe osti vanhan asunnon ja teki siihen hämmästyttävän korjauksen

Vaimoni ja minä jätimme ihmisten neuvot huomiotta ja ostimme tämän asunnon, jossa oli vanha remontti! 😬🥱 Ihmiset suhtautuivat siihen epäilevästi, kunnes annoimme sille upean muodonmuutoksen! 🫠🤩 Nyt kaikki haluavat sanansa takaisin! 🫣Näe yksi kaikkien aikojen ilmiömäisimmistä muutoksista tässä artikkelissa! 👇

Uusista omistajista tuli aviopari, jolla on aikuinen tytär. Asuintila sijaitsee suhteellisen vanhassa talossa ja siihen on tehty jo vuosia sitten remontti. Kukaan ei halunnut ostaa tätä asuntoa aiemmin, kunnes yksi perhe näki siinä potentiaalia ja otti riskin.

Niinpä kun uudet omistajat muuttivat sisään, he eivät hukanneet aikaa ja ottivat heti yhteyttä suunnittelustudioon, sillä yhteen asuntoon oli luotava monia toiminnallisia tiloja, jotka miellyttävät perheen jokaista jäsentä.

Eteisen lattiassa käytettiin SPC-laminaattia, joka muistuttaa kalanruotoparkettia. Seinät päätettiin maalata valkoisiksi. Kahden kaapin väliin sijoitettiin banquette, jossa oli laatikoita, koukkuja päällysvaatteille ja peili.

He pitivät oikeana sijoittaa olohuoneen keskelle kulmasohvan, jonka tehtävänä on muuttua vieraiden nukkumapaikaksi. Sohvan molemmille puolille sijoitettiin kaksi kirjahyllyä, joissa oli erityinen paikka omistajan kirjoille. Pehmeää ryhmää vastapäätä on TV-alue, jossa on ripustettava kaappi, joka siirtyy sujuvasti työpisteeksi.

Sisäänkäynnin vasemmalla puolella sijaitsi keittiötila. Täällä on kulmasarja, jonka julkisivut on tehty merivihreällä värillä. Itse setti on tehty tilauksesta. Työtaso on valmistettu kvartsista, ja uudet omistajat valitsivat backsplashiin valkoiset suorakaiteen muotoiset laatat.

Tämä huone kuuluu omistajan tyttärelle, ja on sanomattakin selvää, että hän on täysin tyytyväinen sen suunnitteluun. Seinät päätettiin maalata hillityn vihreällä sävyllä. Huoneeseen astuttaessa siellä oli suuri säilytysjärjestelmä, jossa oli valkoiset rintamukset, ja pieni avohyllystö.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant