“Vampyren Jasper är inte densamma!” Så har familjelivet förändrat skådespelaren Jackson Rathbone

Muistatko Twilightin komean vampyyrin, joka särki tyttöjen sydämet? 🧐💔 Hän vaikuttaa tunnistamattomalta vuosia elokuvan julkaisun jälkeen! 😬😱 Katso tästä artikkelista, miltä näyttelijä näyttää perheenisänä! 👇

J. Rathbone on jo 20 vuotta vaikuttanut merkittävästi ja ollut korvaamattomassa asemassa alalla. Juuri hänen roolinsa Jasper Halen roolissa nosti hänen uransa aivan uudelle tasolle ja johti hänet kysytyksi ja menestyneeksi elokuvatähdeksi.

Vaikka se on ollut hänen ainoa merkittävä roolinsa, voidaan sanoa, että se riittää täysin siihen, että hän voi kantaa yhden merkittävimmistä näyttelijöistä titteliä. Cullen Clunin komea vampyyri on kuitenkin muuttunut tunnistamattomaksi viime vuosien aikana.

On kulunut jo 10 vuotta siitä, kun hän on ollut onnellisesti naimisissa ja nauttii nyt kolmen ihanan lapsen isänä olemisesta. Hänen ykkösprioriteettinsa on nyt perheensä ja hän jakaa usein sydäntälämmittävää materiaalia sosiaalisessa mediassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant