“Silmänraivaajasta unelmapaikaksi!” Kukaan ei ajatellut ostaa tätä asuntoa, kunnes eräs pariskunta näki siinä potentiaalia

Emme kuunnelleet kenenkään neuvoja, otimme riskin ja ostimme rapistuvan asunnon! 🤫😲Kaikki nauroivat meille, kunnes toivotimme heidät tervetulleiksi juuri remontoituun taloomme! 😉 Yritä olla haaveilematta asumisesta täällä, kun näet tämän artikkelin “jälkeen”-kuvat! 👇

Pitkän etsinnän jälkeen tämän päivän pariskunnan valinta osui vanhaan paneeliasuntoon, joka lievästi sanottuna kaipasi remonttia. Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa, mutta se ei pelottanut puolisoita ja he pysyivät päätöksessään.

Sisäänkäynnin seinät maalattiin neutraalilla lämpimällä sävyllä ja lattiaksi valittiin puupintaa jäljittelevät PVC-laatat, jotka näyttivät tyylikkäältä ja modernilta. He vaihtoivat ulko-oven uuteen ja asensivat vaatekoukut sekä pyöreän puffin sisäänkäynnin yhteyteen.

Keittiö on nyt tyylikäs, hienostunut ja tunnelmallinen. Tänne päätettiin asentaa suuri keittiökokonaisuus, jonka alemmat julkisivut olivat väriltään syviä ja runsaita ja ylemmät valkoisia. Täällä on myös ruokailutila.

Makuuhuoneeseen ilmestyi työpiste, jossa on valtava peili lattiasta kattoon, joka visuaalisesti laajensi tilaa. Huoneessa on myös parisänky keskellä. He päättivät koristella aksenttiseinän palmunlehteä kuvaavalla valokuvapaneelilla. Heidän seuraava tehtävänsä oli liittää huone makuuhuoneeseen.

Lastenhuoneessa käytettiin kahden värin yhdistelmää. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on pukeutumistila. Paikka peleille on tietenkin läsnä täällä. Voidaan nähdä piirustuspöytä, urheilunurkkaus ja pienoiskoossa oleva, samanvärinen kokoontaitettava sohva.

Kylpyhuone on sisustettu posliinilaatoilla ja vaaleanpunaisella maalilla. Koska omistaja todella pitää kylvystä, he eivät asentaneet sen sijaan suihkua. Graafinen kosketus loi kontrastia ja näytti melko luovalta ja innovatiiviselta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant