“Täysin sopimatonta hänen ikäisekseen”: Näyttelijä Stonen tuoreet kuvat paljastavassa bodysuitissa saivat aikaan kiivasta keskustelua

63-vuotiasta Stonea kritisoitiin sen jälkeen, kun hän näytti vartaloaan paljastavassa bodysuitissa

Tällä hetkellä erinomaisen, karismaattisen ja yleisesti tunnustetun näyttelijä Sh. Stonen ulkonäkö on kiivaan keskustelun aihe sosiaalisessa mediassa.

Uskokaa tai älkää, ikoninen ja paljon kiitosta saanut elokuvatähti on jo yli 60-vuotias, mutta näyttää edelleen ylpeänä virheetöntä ja tajunnanräjäyttävää vartaloaan melko rohkeissa ja paljastavissa asuissa. Moni ei oikein usko silmiään, kun saa tietää hänen todellisen ikänsä.

Etenkin hänen lomakuviensa alta löytyy todennäköisesti paljon mukavia kehuja hänen viehättävyydestään ja iättömästä kauneudestaan. Monet väittävät, että hän näyttää paljon paremmalta kuin hänen samanikäiset työtoverinsa ja kollegansa.

Kuten kaikilla julkkiksilla maan päällä, myös hänellä on vihaajia ja pahoittelijoita, jotka sanovat, että Stonen ei kannattaisi julkaista tällaisia kuvia ja että hänen ikäisekseen on täysin sopimatonta käyttää näin paljastavia asuja.

Oletko sinä samaa mieltä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant