”On aika löytää uusi stylisti!” ”On aika löytää uusi stylisti!” Demi Moore tyrmää ”Tapetti” mekko Met Gala

Veikkaamme, että te kaikki ryntäätte tämän jälkeen tarkistamaan Mooren iän! 😉🤌Kaikki katseet 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Met-gaalassa olivat Hollywood-näyttelijässä! 👀🤭 Tämän asun Bruce Willisin ex-vaimo valitsi teemaan ”Sleeping Beauties: Awaking Fashion”! 🧐🤫 Yksi hänen puhutuimmista lookeistaan – katso artikkeli! 👇

Niille, jotka eivät vielä tiedä, tämän vuoden Met-gaala järjestettiin Metropolitan Museum of Artissa, jossa esiintyi suuri joukko julkkiksia ja showbisnestähtiä ja Demi Moore oli kieltämättä heidän joukossaan. Hänen muotivalintansa merkittävään tapahtumaan osui lattianmyötäiseen mustaan samettimekkoon, jota koristivat massiiviset vaaleanpunaiset pionit.

Täydelliseksi täydennykseksi hänen kuvaansa tulivat platform-korkokengät, joissa oli herkkä nilkkahihna. Myös hänen meikkinsä ansaitsee erityistä huomiota. Hän käytti pronssista luomiväriä ja korosti maankaltaista kauneuttaan.

Mitä tulee hänen kampaukseensa, hän muotoili hiuksensa laineiksi. Täydellisen silauksen hänen lookkiinsa toi Cartier High Jewelry -koru. On syytä mainita, että lahjakas suunnittelija H. Reed herätti tämän kuvan henkiin.

Hänen muotivalintansa erottui ehdottomasti muista ja nousi huomion keskipisteeksi. Se oli hienostunut ja korosti erinomaisen filmitähden kirkasta persoonallisuutta. Suuri osa ihmisistä piti sitä kuitenkin kohtuuttomana ja sopimattomana tällaiseen tilaisuuteen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant