“Ikä alkoi ottaa veronsa!”: Kukaan ei ollut uskoa silmiään nähdessään huomattavan ikääntyneen Hawnin

Hawn unohti ikänsä ja ilmestyi pikkuruisessa bodysuitissa rannalle🧐

G. Hawnin tuore esiintyminen paparazzien ikuistamassa bodysuitissa nousi nopeasti puheenaiheeksi. Monet kiirehtivät väittämään, että hänen oli hyväksyttävää pukeutua näin paljastaviin vaatteisiin iässä, kun taas toiset kannattivat häntä.


“Kadehdi hiljaa! Kukaan ei nuorene! “, “Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla”, “On täysin tuomittavaa, että nainen näyttäytyy tuossa iässä näin”, “Aika on jo saanut veronsa” ja “Kauanko nukuin?”. “.


“Oli miten oli, Hawn näyttää minusta upealta! “, “Hän on nainen, jota voin ihailla ikuisesti! “, “Jonkin aikaa hän unohti, kuinka vanha hän oikeastaan oli”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant