“Kuka vei Banderasin vaimoltaan?” Se, miltä espanjalaisen näyttelijän uusi kumppani näyttää, ansaitsee erityisen huomiomme.

Griffith ei voi edes seistä hänen vieressään! 🥱😬 Banderas näytti tyttöystäväänsä ja aiheutti kohun! 😱🤨Spanjalainen näyttelijä väittää aloittavansa uuden romanssin eron jälkeen, mutta kaikki sanovat toista! 🤔 Katso, miltä hän näyttää tässä artikkelissa! 👇

Vaikka legendaarinen espanjalaisnäyttelijä kiistää, että Nicole Kimpel olisi rikkonut hänen ja Melanie Griffithin avioliiton, ihmiset näyttävät väittävän toista. Kulmakarvoja herättää se, että hän aloitti uuden romanssin heti näyttelijättären eron jälkeen.

Moni on miettinyt, miltä ikonisen elokuvatähden uusi kumppani näyttää, ja tässä hän on! Vaaleat hiukset ja pitkät sääret omaava upean näköinen nainen oli se, joka varasti miehen sydämen. Suuresta ikäerostaan huolimatta he ovat onnellinen ja harmoninen pari.

“Ei ihme, että hän rakastui hulluna häneen!”, “Hänen ex-vaimonsa ei voisi edes seistä hänen vieressään”, “Hänellä on hyvä maku naisten suhteen!”, “Hänellä on hyvä maku naisten suhteen! Ei epäilystäkään”, “Jos naisellisuus olisi ihminen”, “Pitäisi olla laitonta näyttää niin kauniilta kuin hän”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant