“Kaksi upeaa naista kävelyllä”. Miley Cyrusin äiti näyttää nuoremmalta kuin kuuluisa tyttärensä

He näyttävät ikätovereilta 🧐🥰

Nyt 28-vuotias Miley Cyrus ja hänen 54-vuotias äitinsä Leticia ovat viime aikoina herättäneet kaikkien huomion. Miley ihailee äitinsä monia kykyjä äitinä, tuottajana, sisustussuunnittelijana ja tyyli-ikonina, joka uhmaa ikää ja huokuu uskomatonta coolia.

Heidän viimeisimmällä yhteisellä ulkoilullaan on vaikea sanoa, kumpi on nuorempi, sillä sekä Miley että Letizia näyttävät siskoilta. Letizia on pukeutunut trendikkäisiin farkkuihin, painettuun valkoiseen t-paitaan ja löysään vaaleaan tukkaan, ja hänestä välittyy eloisa nuorekas tunnelma.

Joidenkin spekulaatioiden mukaan Letizia on saattanut käydä läpi useita kauneusleikkauksia kauneutensa ylläpitämiseksi, mikä herättää epäilyksiä sen luonnollisuudesta.

Letizia kuitenkin kiistää nämä väitteet. Selvää on, että Letizia elää aktiivista elämäntapaa ja joogaa, mikä auttaa häntä pitämään hoikan vartalonsa. Pituudeltaan 1,75 metriä pitkä hän painaa noin 120 kiloa.

Mitä mieltä olet kuvasta, jossa Miley Cyrus ja hänen äitinsä ovat yhdessä? He näyttävät todella ikätovereilta, vai mitä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant