”Katso mitä hävisit, Tiger Woods!” Näin kävi Elin Nordegrenille vuosia avioeron jälkeen.

He olivat olleet naimisissa 6️⃣ vuotta ennen skandaalimaista eroaan 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣!💔 He olivat yksi ikonisimmista pareista, joiden ero jätti fanit sanattomiksi! 🤐😩Vuodet ovat kuluneet ja katsotaan miten Elin Nordegren on muuttunut! 🧐🤫Tarkista hänen viimeisimmät kuvansa tästä artikkelista! 👇

Ei voi kiistää, etteikö T. Woods kuuluisi sukupolvemme suurimpiin, legendaarisimpiin ja ylivoimaisimpiin urheilutähtiin. Hänen suuri lahjakkuutensa, omistautumisensa golfille ja ahkera työnsä muovasivat hänestä yhden ikonisimmista hahmoista. Vuonna 2009 huhut hänen uskottomuudestaan levisivät kaikkialle.

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että nämä skandaalit ovat jättäneet jälkensä hänen maineeseensa ja asemaansa. Tämä todistaa, että elämä menestyksen ja tähteyden takana voi olla täynnä haasteita ja ylä- ja alamäkiä. Jossain vaiheessa koko maailma puhui hänen suhteestaan Elin Nordegreniin, ruotsalaiseen lastenhoitajaan, jonka toinen golfari J. Parnevik esitteli hänelle.

Heidän suhteensa nousi uudelle tasolle ja he solmivat avioliiton vuonna 2004. Jopa M. Jordan ja Ch. Barkley olivat julkkisvieraiden joukossa. Avioliiton aikana he saivat kaksi lasta.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Famous Moms and Daughters (@celebritymothersanddaughters)

Luotettavien lähteiden mukaan huhut miehen rakkaussuhteesta osoittautuivat todeksi, mikä johti heidän eroonsa vuonna 2010. Nainen sai 100 miljoonan dollarin korvauksen ja osti Floridasta luksuskodin, jossa hän asui lastensa kanssa. Vuosien varrella ex-puolisot rakensivat suhteensa uudelleen ja ystävystyivät lastensa vuoksi.

Molemmat alkoivat asettaa lasten hyvinvoinnin etusijalle. Vuonna 2009 Nordegren kuitenkin ilmoitti odottavansa lasta entisen NFL-pelaaja J. Cameronin kanssa. Tällä hetkellä hän asuu perheensä kanssa Floridassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant