“Pretty Womanin lapset ovat kasvaneet aikuisiksi!” Tältä Robertsin ja Moderin lapset näyttävät nykyään…

Hän oli 37-vuotias saadessaan kaksoset! 😮😍 Roberts rynnisti verkkoon näyttämällä jo aikuisia lapsiaan, joiden uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇👇👇

Sen lisäksi, että J. Roberts on valtavan menestynyt, maailmankuulu ja haluttu näyttelijä sekä yksi alan huikeimmista ja vaikutusvaltaisimmista hahmoista, hän on myös kolmen lapsen omistautunut äiti ja huolehtiva kotiäiti.

Hänen ja hänen miehensä ovat olleet onnellisesti naimisissa jo noin kaksi vuosikymmentä. Pretty Womanin suurimmaksi rakkaudeksi tullut mies on Daniel Moder. Ikoninen filmitähti jakaa usein eksklusiivisia kuvia kumppanistaan ja heidän lapsistaan.

Heidän suloiset kaksosensa ovat jo täyttäneet 18 vuotta, kun taas nuorin, Henry, on vasta 16-vuotias. Pitkään Roberts oli piilottanut heidät julkisuudelta suojellen ja säilyttäen näin heidän yksityisyyttään.

Roberts kertoo usein näkemyksiään äidiksi tulemisesta kolmekymppisenä ja lisää, että hän kohtasi epävarmuutta ja epäuskoa. Kaikki sujui kuitenkin ilman komplikaatioita ja nyt hän voi nauttia täysin rinnoin äitiyden iloista.

Pitääkseen heidät erossa toimittajista ja paparazzeista pariskunta päätti muuttaa Los Angelesista San Franciscoon toivoen voivansa kasvattaa lapsensa paremmin ja auttaa heitä aloittamaan itsensä löytämisen matkan.

He ovat jo aikuisia ja muistuttavat kummankin vanhempia hämmästyttävän paljon. Roberts on aina osoittamassa horjumatonta tukeaan heille. Heidän silmiinpistävä ulkonäkönsä herättää usein yleistä kiinnostusta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant