“Löysä iho ja luurangon kasvot!”: Tapa, jolla Dion esiintyi julkisuudessa, herätti keskustelua

Dionin skandaalimainen look pikkuruisessa bodysuitissa tuli pettymyksenä faneille😱😱😱😱😱

Ikonisen laulajan tapa muuttua oli yllätys kaikille. Ihmiset eivät olleet uskoa silmiään, kun he näkivät huomattavan ikääntyneen tähden. Hänen asunsa yllätti paitsi laulajan seuraajat, myös monet muotikriitikot.

Hänen viimeisin esiintymisensä bodysuitissa kiinnitti kaikkien huomion. Monet vertasivat hänen jalkojaan tulitikkuihin ja kasvojaan luurankoon. Fanit alkoivat kuitenkin huolestua hänen terveydestään ihmettelemällä, mitä oli tapahtunut.

Laulajan äärimmäinen laihuus tuli suurena yllätyksenä. Jotkut arvostelivat häntä nopeasti, kun taas jotkut osoittivat vankkumattoman tukensa suosikkilaulajalleen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant