“Amerikan avaruusäiti täyttää 98 vuotta!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet June Lockhartia!

Hän oli Amerikan avaruusäiti, mutta nyt hän juhlii pian syntymäpäiväänsä 9️⃣8️⃣th! ⏳😮Vuodet ovat kuluneet, mutta Hollywood-ikoni ei vieläkään vedä vertoja! 🤩👏 June Lockhart on vanhentunut kuin hieno viini, jonka tuoreet kuvat näet tästä artikkelista! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, J. Lockhart täyttää pian 98 vuotta. Se on jotain vaikeasti uskottavaa, eikö? Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hänen merkittävä panoksensa, ikimuistoiset roolinsa ja verraton karismansa ovat jättäneet ikuisen jäljen televisioon. Hänen roolinsa “Lassie”- ja “Lost in Space” -elokuvissa teki hänen roolistaan alalla korvaamattoman.

Juuri hänen esiintymisensä “Joululaulussa” merkitsi hänen tihkuvan uransa alkua alalla. Hänen merkittävä äitinäyttelemisensä “Lassie”-elokuvassa toi hänelle suurta kiitosta ja yleistä suosiota. Hän otti roolin elokuvassa “Lost in Space”, joka toi hänelle vielä enemmän tunnustusta.

Hänen valkokankaalla solmittu yhteytensä Bill Mumyn kanssa, joka esitti hänen tv-poikaansa, oli myös merkittävä. Kukaan ei kiistä, etteikö hänen panostaan viihdeteollisuuteen voisi kyseenalaistaa. Elokuvien joukossa, joissa hän esiintyi, ovat myös “General Hospital”, “Greyn anatomia” ja “7th Heaven”.

Korkeasta iästään huolimatta hän on edelleen yksi alan kestävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista hahmoista.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant