”Ikääntyminen voi olla myös kaunista!” 86-vuotias Jane Fonda esiintyy Cannesissa, ja tämä on pakko nähdä!

Fanit ryntäsivät tarkistamaan Jane Fondan iän hänen Cannesin ulosannin jälkeen! 🤨🧐 On epäreilua, miten hyvältä 8️⃣6️⃣-vuotias nainen voi näyttää! 😉 Kaikki katseet eivät olleet kenenkään muun kuin hänen! 👀🤩 Senioritähti näyttää, että elämä 8️⃣0️⃣ jälkeen vasta alkaa ja varastaa edelleen parrasvalot! 😯❤️‍🔥Check jutun kuvat! 👇

Elokuvafestivaaleilla punaiselle matolle saapui useita maailmankuuluja tähtiä. Se järjestettiin 14. toukokuuta Cote d’Azurin lumoavan rannikon varrella. Jade Fonda oli julkkisten joukossa, ja sanomattakin on selvää, että hän varasti valokeilan.

Usko tai älä, ikoninen tähti on jo täyttänyt 86 vuotta, mutta näyttää silti yhä upealta. Punaisen maton lookiksi hän valitsi Elie Saabin suunnitteleman tyylikkään mustan haalarin, jossa oli tyylikkäät housut, virtaava juna ja upottava V-pääntie, joka korosti hänen ihanteellista vyötäröään.

Hopeisista ja mustista paljeteista ja kivistä tehdyt kukka-applikaatiot koristivat hänen asuaan täydellisesti, ja metallisävyisistä kengistä tuli viimeinen silaus tai, voisi sanoa, ”kirsikka kakun päällä”. Fonda esitteli ylpeänä hopeisia hiuksiaan ja teki selväksi, että hän hyväksyy luonnollisen ikääntymisen.

Hänen meikkinsä korosti hänen kauniita piirteitään pilaamatta hänen kauneuttaan ja luomalla ”uudet kasvot”. Tähti täydensi ikonisen lookinsa Pomellaton tyylikkäillä koruilla.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant