“Piditpä siitä tai vihasit sitä, se on tehty!” Milla Jovovichin uusi ajeltu pääkuva herättää kiistaa

“Ajeltu pää ja meikitön!” ❌💄 Vaatii uskomatonta rohkeutta näyttää itsensä koko maailmalle, kuten this🤦🏻‍♀️Milla päätti raikastaa ulkonäköään ajelemalla päänsä💔💔Tulos, jonka näet artikkelista, herätti kuumaa keskustelua fans⬇️ keskuudessa.

Hollywoodissa tunnetuksi tullut näyttelijä Milla Jovovich päätti muuttaa ulkonäköään ja päätti leikata hiuksensa. Tämä päätös yllätti kaikki hänen faninsa.

Tähti kertoi sosiaalisissa verkostoissa, että hän huomasi hiustenleikkurin ja päätti heti käyttää sitä. “Sillä hetkellä tunsin, että halusin muutoksia. Ja minulla oli hiustenleikkuri kädessäni ja ajattelin, että hiukseni kasvaisivat takaisin. En tiedä pidättekö uudesta lookistani vai ette, mutta tein sen”, hän kirjoitti.

Hän julkaisi blogissaan kuvan uudesta kampauksestaan, jossa hänellä oli märät ja oudot hiukset. Kuva herätti heti keskustelua sosiaalisissa verkostoissa.

Näyttelijän fanit arvostivat hänen karismaattisuuttaan ja ilahtuivat hänen rohkeudestaan. Jotkut kirjoittivat: “Ei ole väliä, mitä teit hiuksillesi, olet silti kaunis!”, “Voi luoja, miten nuorelta näytätkään!”, “Näytät todella seksikkäältä”, “Kampaus näyttää erittäin mielenkiintoiselta”․

Hiljattain Milla Ever Andersonin tytär yllätti fanit ensinnäkin uskomattomalla yhdennäköisyydellään äitinsä kanssa ja toiseksi esiintymällä rohkeassa valokuvauksessa irokeesikampauksessa ja biker-takissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant