Puolisot ostavat eläkeläiseltä 1970-luvun asunnon ja muuttavat sen mitä ihmeellisimmäksi asunnoksi

Jopa myyjä oli yllättynyt, kun suostuimme mieheni kanssa ostamaan niin ruman asunnon, mutta meillä oli muita suunnitelmia! 😉🤌Kukaan ei ole ajatellut hankkia sitä ennen meitä! 😅🥱 Maksoimme siitä pennosia ja loput rahat käytimme sen remontointiin! 🤫🤩 Katso mielettömät tulokset tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo asunnosta tavallisessa 1970-luvulla rakennetussa paneelitalossa. Kyseessä on tyypillinen kolmen huoneen asunto, jonka kunto jätti toivomisen varaa, kun otetaan huomioon, että edelliset omistajat jättivät sen vuosikymmeniksi laiminlyödyksi. Yllättäen se kiinnitti erään nuoren avioparin huomion.

Pian muuton jälkeen puolisot eivät hukanneet aikaa ja palkkasivat ammattimaisen sisustussuunnittelijan täydellistä kunnostusta varten. Sen pinta-ala on 70 neliömetriä, ja pitkä työprosessi lupasi olla edessä. Kaikki alkoi tilan saneerauksesta.

Eteisen seiniin valittiin vaalea tapetti ja lattiaksi posliinilaatat. Sisäänkäynnin läheisyydessä voi nähdä ottomaanin sekä vaaleanvihreästä väristä valmistetun avoimen ripustimen päällysvaatteille. Tänne luotiin myös täysimittainen pukeutumistila.

Keittiö-olohuoneen alue päätettiin yhdistää. Ne erotettiin toisistaan lasiseinällä, jossa on liukuovi. Tänne tehtiin toimiva keittiökokonaisuus, jossa on sisäänrakennetut kodinkoneet. Julkisivut jäljittelevät puuta. Asunnossa oli kaasu, mutta uudet omistajat päättivät luopua siitä ja suosivat induktiota.

Lounasryhmä järjestettiin ikkunan lähelle. Lasiseinän lähellä on mukava sohva, jonka yläpuolelle ripustettiin vaakasuora peilipaneeli valaistuksella. Seinät peitettiin tapetilla, vain sohvan takana olevalla seinällä tapetti on tummempi. Heidän valintansa osui laminaattiin lattianpäällysteeksi.

Makuuhuoneen sisustus on sama kuin muualla asunnossa lukuun ottamatta yhtä seinää, jossa käytettiin freskoa. Saman seinän varrella on parisänky, jossa on nostomekanismi. Sängyn molemmille puolille sijoitettiin yöpöydät, joissa on “kelluva” vaikutus. Tänne asennettiin myös ripustettava kaappi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant