Sen sijaan, että nuori tyttö olisi muuttanut uuteen asuntoon, hän muutti vanhan asuntonsa luksusasunnoksi.

Osoitin, että 3️⃣3️⃣ neliömetriä on enemmän kuin tarpeeksi unelmien elämään!🔝🤩 Kyllästyttyäni rumaan asuntooni päätin radikaalista remontista enkä ole katunut sitä koskaan!😉👏 Ystäväni olivat sanattomia, kun he astuivat ensiaskeleen juuri remontoituun kotiini!🤐 Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista!👇

Remonttiprosessi alkoi saneerauksella ja BTI:n hyväksynnällä. He valitsivat vaalean väripaletin yleiseen sisustukseen. Lattiaan laitettiin kauniilla kuviolla varustetut laatat. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on sisäänrakennettu säilytysjärjestelmä päällysvaatteille ja taloustavaroille.

Siellä, missä keittiössä oli aiemmin käytävä, on nyt liukuovella varustettu kotitalouskaappi. Tänne päätettiin sijoittaa pesukone ja säilytystilaa. kulku keittiöön siirrettiin eteisestä makuuhuoneeseen. Julkisivut on tehty klassisen valkoisina. Siellä, missä oli käytävä keittiöön, on nyt toiminnalliset pylväät, joissa on kodinkoneet ja säilytystilat. Lattiaksi valittiin insinööripuuta.

Ruokasalin nurkassa on sininen sohva, ja sen takana olevaa seinää koristaa aksenttitapetti, jossa on kukkakuvioita. Mitä tulee makuuhuoneeseen, siinä on parisänky, jossa on pehmeä pääty. Täällä on myös keltainen lukutuoli. Täällä järjestettiin myös täysimittainen pukuhuone, joka on tärkein säilytystila.

Tänne valittiin sama lattia kuin sisäänkäynnin lattia. Märkätilat sisustettiin lumivalkoisilla suorakaiteen muotoisilla laatoilla, ja loput seinät maalattiin kosteudenkestävällä maalilla. Omistaja antoi etusijan suihkulle tyypillisen kylpyammeen sijaan.

Haluaisitko sinä asua täällä? Kerro rohkeasti mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant