Sandra Bullock joutui paparazzien vangiksi ensimmäistä kertaa poikaystävänsä kuoleman jälkeen

“Muuttunut käveleväksi luurangoksi! “😱 Sandra on aina saanut miehet ympäri maailmaa hulluksi luonnollisella ulkonäöllään 👩‍❤️‍👨 💘Mutta poikaystävänsä kuoleman jälkeen, hän on muuttunut paljon ja joutunut paparazzien ikuistamaksi📸😔Uusissa kuvissa hän oli tuskin recognizable🤦🏻‍♀️Just katso hänen here👇🏻

Lahjakkuudestaan tunnettu näyttelijä Sandra Bullock koki elokuussa tragedian menettäessään rakastajansa Bryan Randallin. Hän kuoli pitkän taistelun jälkeen amyotrofista lateraaliskleroosia vastaan. Sandra Bullock sanoi aina tunteneensa itsensä onnelliseksi miehen vierellä. Kolme kuukautta tragedian jälkeen näyttelijä huomattiin Los Angelesissa. hän oli hyvällä tuulella, mutta monet huomasivat, että hän oli laihtunut paljon. Sandra pukeutui tummanharmaaseen vetoketjulliseen villapaitaan, tyylikkääseen tekoturkisturkkiin, tummiin legginsseihin ja mukaviin kenkiin.

Kauneushoitolan jälkeen hän lisäsi aurinkolasit tuodakseen lookkiinsa lisävauhtia ja koristi sen kultaisilla korvakoruilla ja ketjulla tyylikkäinä asusteina. Näyttelijä tuli ulos hymyillen leveästi matkalla autolleen laukut käsissään.

Sandran sairaasta ilmeestä huolimatta artistin fanit arvostivat suuresti hänen hymyileviä kasvojaan. “Nauti elämästä!”, “Elämä on kaunista, kun olet onnellinen”, “Rakkaasi olisi iloinen nähdessään sinut onnellisena”, “Kaunein nainen!”, fanit kirjoittivat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant