”Geneettisesti siunattu” Salma Hayek näytti äitinsä ja räjäytti verkon ilmaan

Yritä olla rakastumatta ensisilmäyksellä, kun näet Hayekin äidin! ❤️‍🔥🤤Näyttelijätär jakoi yhteiskuvia ja nyt nähdään, kenen geenit tekivät töitä! 😏🤌Diana Jimenez on vanhentunut kuin viineri ja näyttää tyttärensä rinnalla siskolta! 🤫 Katso artikkelista lisää!👇

Tiedätkö kuka on Diana Jimenez Medina? Hän on entinen oopperalaulaja, mutta hänet tunnetaan paremmin yhden ikonisimman meksikolaisen näyttelijättären äitinä. Kukaan ei kiellä sitä, että ihmiset rakastavat S. Hayekia paitsi hänen suuren lahjakkuutensa ja näyttelijäntaitojensa, myös karismansa ja uskomattoman kauneutensa vuoksi.

Kun näkee hänen äitinsä, on nyt aivan selvää, kenen geenit tekivät parhaansa. Erinomainen 56-vuotias elokuvatähti, joka muistetaan parhaiten roolistaan elokuvissa ”Eternals”, ”House of Gucci” ja ”Frida”, on viime aikoina esittänyt lämpimiä yhteiskuvia äitinsä kanssa.

Salma jakoi eksklusiivisen tilannekuvan äitinsä ja tätinsä kanssa. Sanomalla, että Diana ei näyttänyt ikäiseltään, ei ole mitään sanottavaa. Jopa ilman meikkiä ja erikoista kampausta hän näytti vaivattoman upealta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant