“Kaikki ovat sanattomia!”: Tältä näyttää 70-vuotias Madonna ilman filttereitä ja retusointia

Et usko silmiäsi, kun näet miltä Madonna näyttää oikeassa elämässä 😲🧐

Kuten voi huomata, Madonna pyrkii edelleen epätoivoisesti pysymään samanlaisena kauniina ja viehättävänä naisena kuin ennenkin. Tämän vuoksi hän tekee kaiken mahdollisen, mukaan lukien leikkaukset, kauneusleikkaukset sekä retusoinnit ja filtterit.

Monet ovat huomanneet, että hänellä on pakkomielle ulkonäöstään, ja hänen elämäntavoitteensa näyttää olevan ikuinen nuoruus ja kauneus. Hän ei mieti kahdesti ennen kuin näyttää itsensä rohkeissa ja törkeissä asuissa, minihameissa ja jopa paljastavissa alusvaatteissa.

Vaikka hän kuinka yrittää ylläpitää “täydellistä” imagoaan, hänen ikänsä on joka tapauksessa näkynyt. Paparazzikuvissa, joita ei ole retusoitu, paljastuvat hänen todelliset kasvonsa ryppyineen ja muine epätäydellisyyksineen.

Viime aikoina hänet on saatu kiinni hänen saapuessaan oman kirjansa juhliin, eivätkä paparazzit jättäneet tilaisuutta käyttämättä nappaamaan “oikeaa” hetkeä.

Hänen mausteinen korsettinsa, verkkosukkahousut ja musta bleiseri vangitsivat siellä kaikkien huomion. Monet huomasivat, että hänellä oli roikkuva iho ja syviä ryppyjä. Tuli täysin selväksi, että hänen ulkonäkönsä tosielämässä poikkesi suuresti Instagramin ulkonäöstä.

Monet sanoivat ironisesti, että hän yritti todella kovasti pysyä nuorena. “Mummo, joka ei suostu vanhenemaan!”, “Kuinka kauan minä nukuin?”, “En voi uskoa silmiäni. Onko tämä sama nainen?”, “Sosiaalinen media vs. todellisuus”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant