“Miten hänen miehensä antoi hänen pitää tätä?” Heidi Klum näyttää todellista intohimoa romanttisilla treffeillä miehensä kanssa

Jopa hänen nuori aviomiehensä tunsi itsensä noloksi hänen vieressään! 🫣🫢Heidi Klum unohti jälleen ikänsä ja pukeutui paljastavaan haalariin, jonka kaula-aukko ulottui napaan asti! ❤️‍🔥🤤 Hän laittoi vartalonsa näytille, jonka näet tästä artikkelista! 👇

Yksi halutuimmista, menestyneimmistä ja parhaiten palkatuista saksalaisista supermalleista on epäilemättä H. Klum. Hän lumoaa miljoonia ihmisiä unelmavartalollaan joka kerta, kun hän esiintyy julkisesti. Tuntuu kuin aika ei olisi koskaan kulunut tälle ikuiselle kaunottarelle.

Hänen muotivalintansa, vaikka ne ovatkin usein paljastavia ja vietteleviä, saavat muotikriitikoilta parhaat arvosanat. Hän selvästi osaa esitellä vartalonsa mitä täydellisimmällä tavalla. Klumilla on edelleen virheetön vartalo, jossa ei ole ikään liittyviä muutoksia.

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän on tällä hetkellä naimisissa 33-vuotiaan kitaristi Tom Kaulitzin kanssa. Suuresta ikäerostaan huolimatta he ovat sopusointuinen ja sopiva pari. He osoittavat aitoa intohimoa ja heidät nähdään usein lomamatkoilla.

Yksi hänen viimeaikaisista lookeistaan paljastavassa haalarissa, jossa oli suuria punaisia ruusuja ja syvä kaula-aukko napaan asti, aiheutti kohun. Voidaan sanoa, että hän laittoi joitakin vartalonsa osia esille ja sai jopa miehensä mustasukkaiseksi.

“Törkeää ja tuhlailevaa!”, “En ole koskaan nähnyt kamalampaa asua!”, “Ikä ei merkitse hänelle mitään”, “Edes Tom ei voi nostaa silmiään nolostuksesta”, “Aina pitäisi olla rajat”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant