“Tyylikäs mekko ja varvassandaalit!” Jennifer Lawrence petti fanit epäsopivalla asuvalinnallaan

“Hänestä tuli tällä kertaa pilkan lähde!”🫵🏻😆Välttääkseen kaatumisriskin yleisön edessä Lawrence pukeutui flip-floppeihin!🩴👗Kriitikoiden mielipiteistä huolimatta hän näytti ylpeänä mautonta valintaansa💔🤦🏻‍♀️Just katso häntä, here⬇️

Kuuluisa näyttelijä Jennifer Lawrence joutuu toisinaan mitä epämukavimpiin tilanteisiin tapahtumissa. Mutta tällä kertaa hän päätti olla mukava ja hylkäsi korkokengät.

Cannesin elokuvajuhlilla Jennifer arveli, että kiusallinen hetki voisi sattua ja päätti luopua korkokengistä. Sen sijaan hän valitsi punaisella matolla esiintymisessään flip-flopit. Hän pukeutui tyylikkääseen, tyylikkääseen punaiseen mekkoon, jossa oli ohuet olkaimet ja kainalossa huivi. Hän lisäsi lookkiinsa timanttikaulakorun.

Päähuomion veivät kuitenkin hänen sandaalinsa. Kukaan ei ole aiemmin käyttänyt tällaisia sandaaleita punaisella matolla. Hän piilotti sandaalinsa ylellisen mekon alle, mutta paparazzit onnistuivat ikuistamaan epätavalliset kengät, kun hän käveli portaita alas.

Tästä on tullut yksi puhutuimmista hetkistä Jennifer Lawrencen elämässä. Muutaman vuoden kuluttua kävi selväksi, että näistä “varvassandaaleista” oli tullut olennainen osa hänen jokapäiväistä elämäänsä.

Tätä ennen Jennifer osallistui kuvauksiin erästä toista projektia varten. Tätä varten näyttelijä valitsi kermanvärisen neulemekon. Tällä kertaa hän valitsi ainutlaatuisen neulemekon matalakorkoisten sandaalien kanssa. Hänen hiuksensa oli kerätty siististi pussiin, hänen meikkinsä oli luonnollinen, mikä osoitti hänen uskomattoman kauneutensa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant