”Huhut vahvistuivat!” Tässä on kaikki, mitä Tom Selleckin intohimoa ja vastoinkäymisiä täynnä olevasta urasta on syytä tietää…

Fanien sydämet särkyivät palasiksi Selleckin uusimpien kuvien jälkeen! 💔🥺Monet teistä muistavat hänet sarjoista kuten ”Magnum” ja ”Blue Bloods”, joissa hän hurmasi miljoonat ihmiset karismallaan ja lahjakkuudellaan! 🤩👏 Silti hänen viimeisin esiintymisensä vahvisti kaikki huhut! 🤫🙄Puheena olevat kuvat – katso artikkeli! 👇

Tom Selleck todisti uskomattoman lahjakkuutensa, ylittämättömän karismansa ja intohimoisen lähestymistapansa näyttelemiseen esiintymällä ”Magnumissa”, ”P. I:ssä” ja ”Blue Bloodsissa”. Hänen omistautumisensa käsityölleen ei tunnusta mitään rajoja. Silti hänen uransa on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä.

Harva tietää, että ennen näyttelemistä hänen haaveenaan oli tulla ammattilaiseksi yleisurheilussa. Hän kasvoi San Fernando Valleyssa Kaliforniassa, jossa hän osoitti taitonsa koripallossa ja sai jopa stipendin Etelä-Kalifornian yliopistoon.

Jo 1970-luvulla hänellä oli pieniä rooleja televisiossa ennen läpimurtorooliaan Thomas Magnumina, joka toi hänelle maailmanlaajuista mainetta ja tunnustusta. Hän on merkittävä myös rooleistaan elokuvissa ”Three Men and a Baby” ja ”In and Out”. Vuonna 2010 hän näytteli Frank Reaganin roolia draamasarjassa ”Blue Bloods”.

Viime aikoina hänellä on ollut terveydellisiä haasteita, jotka koskevat hänen selkäänsä. Hän on kuitenkin edelleen päättänyt pysyä kunnossa ja terveenä. Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hän on löytänyt rakkauden J. Mackin kanssa, jonka kanssa hänellä on yhteinen tytär nimeltä Hannah.

Heillä on paljon yhteistä ja heillä on samanlaisia kiinnostuksen kohteita, kuten ratsastus ja luonnosta nauttiminen ulkona. Vielä tänäkin päivänä hänellä on erityinen paikka ihmisten sydämissä, ja toivomme, että hän elää onnellisia pitkiä vuosia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant