“Tämä on todellinen rakastava aviomies!” Pierce Brosnan antoi vaimolleen lahjan, josta koko internet puhuu

“Vaimon 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi hän teki upean lahjan!” 😍Fanit jäivät epäuskoisiksi, kun he näkivät Brosnanin lahjan 220-kiloiselle vaimolleen😲🥰Se on todella uskomaton, katso article⬇️⬇️⬇️ …

Pierce Brosnanin ja Keely Shaye Smithin rakkaustarina on todellinen inspiraatio kaikille maailman pariskunnille. Brosnan kertoo aina vaimolleen, että hän rakastaa ja arvostaa tätä todella paljon. Pariskunta väittää, että he löytävät aina aikaa kommunikoida kiireisestä aikataulustaan huolimatta. “Rakastan hänen energiaansa. Hänellä on voimaa, jota ilman en voisi selvitä”, Brosnan sanoo.

Kuvan kuvatekstiin hän kirjoitti: “Kuusikymmentä ruusua ruskeasilmäiselle tytölleni hänen 60-vuotissyntymäpäivänään.”․ Keely jakoi sosiaalisessa mediassa useita kuvia vihkitilaisuudestaan 22. hääpäivänsä kunniaksi.

Brosnan avioitui ensin näyttelijä Sandra Harrisin kanssa, joka kuoli syöpään vuonna 1991. Valitettavasti hänen tyttärensä kuoli tähän sairauteen. Sitten hän meni naimisiin Keelyn kanssa, josta tuli ihana äiti Brosnanin edellisestä avioliitosta oleville lapsille. Hänellä on Keelyn kanssa kaksi poikaa. Mitä voit sanoa tämän pariskunnan kauniista rakkaudesta?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant