“Hän on syntynyt mallintamiseen!” Miltä Enrique Iglesiaksen äiti näyttää, ansaitsee erityistä huomiota

Iglesias näytti 72-vuotiaan äitinsä ja nyt hän on kaikkien miesten unelma! 🫠❣️Time ei näytä koskaan menneen ohi tälle uskomattomalle kaunottarelle! 😇🔥Hetkellä, kun hän jakoi hänen kuvansa, hänestä tuli nettitähti! 😍🫠Katso, miltä hän näyttää tässä artikkelissa! 👇

Viime aikoina yksi suosituimmista, kysytyimmistä ja merkittävimmistä laulajista E. Iglesias on jakanut eksklusiivisia kuvia ajattoman kauniista äidistään ja tehnyt valtavan kohun. On vaikea uskoa, että poplaulajan vanhempi on jo 72-vuotias.

Hänen uskomaton kauneutensa ja iätön charminsa eivät jätä ketään välinpitämättömäksi. Äidin enkelimäisestä ulkonäöstä tuli pian keskustelunaihe. Ihmiset olivat iloisesti yllättyneitä eivätkä löytäneet sanoja ilmaistakseen vilpitöntä ihailuaan.

“Onko hän noita? Miksi ja miten hän ei sitten vanhene lainkaan?”, “Hän vanhenee kuin hieno viini”, “En ikinä anna hänelle yli 40 vuotta!”, “Miten hän on 72-vuotias?”. Valehtelevatko silmäni minulle?”.

“Jos vanhenee, niin vain tällä tavalla!”, “En voi irrottaa silmiäni hänestä!”, “Aika ei tunnu kuluvan hänelle koskaan!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant